Platschef Mark Malmfälten

Sista ansökningsdag: 2021-04-30 - Kiruna

Ansök här

Gillar du att driva damm- och markprojekt? Vi behöver förstärka vårt team i Mark Malmfälten och söker därför dig som vill arbeta som platschef och vara med på vår fortsatta resa framåt. 

Rollen som Platschef

Som platschef ansvarar du för projektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär ett övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, personal, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I rollen ingår även att skapa och upprätthålla en bra relation till medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga i projektet för att driva projektet framåt mot gemensamt uppsatta mål. I din roll har du även stöd av bland annat ansvarig projektchef, entreprenadingenjör, arbetsmiljöingenjör, inköpare, anbudsingenjör och HR-partner.

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen som platschef ser vi att du har en god kunskap om byggprocessen inom mark och/eller dammar och med fördel även tidigare erfarenhet av att ha arbetat som platschef.  

Som person är du affärsmässig, gillar problemlösning och motiveras av att driva en effektiv och lönsam produktion. Du har även förmågan att skapa och utveckla goda relationer. Vi förutsätter att du är duktig på att planera och organisera i ditt arbete samt är bekväm med användningen av våra digitala hjälpmedel.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning 
  • Placering i Malmfälten med variation beroende på var projekten är
  • B-körkort är ett krav för tjänsten
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Tjänsten är tillgänglig enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef Håkan Sturk på mobil 079-072 85 00 eller via mail hakan.sturk@ncc.se.

Du ansöker med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Urval sker löpande vilket kan innebära att rollen tillsätts innan sista ansökningsdatum 2021-04-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: