Uppdragsledande Konstruktör till Teknik & Hållbarhet

Sista ansökningsdag: 2021-04-24 - Malmö

Ansök här

Hos oss får du möjligheten att arbeta med dina uppdrag från tidigt skede och sedan följa projekten i produktion. Att få vara med tidigt i processen gör att du har större möjlighet att påverka samt att öka din förståelse för kravställning från både beställare och produktion. Du kommer dessutom arbete med våra andra specialister på NCC såsom inköpare, projekteringsledare och installations-samordnare. Hos oss får du dessutom följa projekten på nära håll i produktionsfasen där du får chansen att ta dina tekniska erfarenheter och omsätta till praktiska lösningar.

På vårt kontor i Malmö sitter medarbetare från våra olika avdelningar vilket gör det lättare för dig att knyta kontakter och ökar din möjlighet till att diskutera eventuella frågeställningar. Vår nära relation med entreprenadverksamheten medför även en ökad förståelse för varandras arbete. Som en följd av detta fungerar du som ett tekniskt stöd åt dina kollegor.

Avdelning Teknik och Hållbarhet är en specialistenhet inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering som inbegriper allt från bostäder till kommersiella byggnader så som flerbostadshus, skolor, kontor och badhus. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

I Malmö finns det två konstruktionsgrupper med varsin gruppchef. Grupperna består av projektörer, konstruktörer och uppdragledare. Vi anser oss vara prestigelösa vilket innebär att vi hjälper och stötar varandra när så krävs. Vi genomför projekt åt NCC:s alla avdelningar i landet, varav merparten ligger i södra Sverige.  

Rollen som Uppdragsledare

Som uppdragsledare driver du ett eller flera projekt parallellt med hjälp av projektörer och konstruktörer samt andra kollegor inom Teknik och Hållbarhet. Du är navet mellan projektorganisationen och din projektgrupp och deltar i olika mötes forum där du ska delge och ta emot information samt svara på tekniska frågor.

Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för dina projekt där du leder och fördelar arbetsuppgifter samt planerar resurser på lång och kort sikt. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdragets storlek. Du driver dina uppdrag både i tidiga skeden men främst under system- och bygghandlingsprojektering.

En del i ditt arbete blir även att vara nyfiken och hålla dig uppdaterad på den senaste tekniken men även vad slutkunderna efterfrågar. Vi erbjuder därför utbildningar men även att du får vara med i olika utvecklings- och innovationsprojekt.

Din Profil

Efter din examen som civil- eller högskoleingenjör har du under ett antal år arbetat som konstruktör innan du tog steget till en roll som uppdragsledare eller så är du handläggare idag men vill ta nästa steg. Du känner att du trivs i din roll men vill gärna byta miljö samt få nya kunskaper och utmaningar.

Det är viktigt att du känner dig trygg rollen som ledare och trivs med att ha ett övergripande ansvar för en grupp individer som du ska stötta när det krävs och att ni tillsammans jobbar för att leverera de bästa tekniska lösningarna.

Med fördel har du vana att projektera i Tekla eller Revit samt utföra beräkningar i FEM-program. Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad.

Till vardags kommer du att arbeta med och möta kollegor med olika erfarenheter och bakgrund. Det innebär att du måste trivas med att bygga relationer, har förmågan att lyssna men även vågar framföra dina tankar.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Malmö.

Kontakt och ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Martin Welbert, alternativt HR Specialist, Monica Klersén, 070-653 90 49. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-04-24.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: