Projekteringsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Sista ansökningsdag: 2021-03-23 - Uppsala

Ansök här

Brinner du för att skapa lönsamma byggprojekt där en nöjd kund är huvudfokus? Är du en person som uppskattar att leda, samordna och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt mot uppsatta mål? Då kan rollen som Projekteringsledare hos oss vara rätt för dig!

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 260 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vårt uppdrag är att tidigt i byggprocessen bidra med vår kompetens för att forma projekten till att bli optimala både ur produktions- och driftsynpunkt. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Senapsfabriken, IFU arena, Segerstedthuset, Lugnets Badhus och Ångströmlaboratoriet vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, samverkan, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

Rollen som Projekteringsledare

Som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede där du ansvarar för att leda och samordna projekteringen i enskilda hus- eller bostadsprojekt. Du arbetar tillsammans med beställare, projektchefer, projektörer och UE, platschefer, kalkylspecialister och projektinköpare och leder projekteringen mot uppställda mål. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för dig blir att säkerställa att ställda krav, utifrån lagstiftning och projektmål uppfylls, för att skapa rätt förutsättningar för projektet när det övergår till produktionsfas.

På NCC har vi ett stort fokus på utveckling av virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare kommer att vara väl insatt i dessa frågor. I vår metodik för att leda projektering jobbar vi i NCC Projektstudio som bygger på arbetsmetodiken ”lean”, samlokalisering och VDC. Projektstudiometodiken bidrar till att skapa engagemang, delaktighet och kvalité genom hela projekteringsfasen.

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet, men inte glömma detaljer, gör dig framgångsrik. En viktig del i rollen som Projekteringsledare är också att, tillsammans med dina kollegor, vara med och driva utvecklingen av våra arbetssätt och processer för att vi hela tiden ska utvecklas och lära av varandra.

Din profil

För att lyckas i rollen som Projekteringsledare tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar;

Vi tror att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet samt att du har tidigare vana av att leda projektering för hus- eller bostadsprojekt. Du har kanske en bakgrund från konstruktion, VDC, produktion eller installation och har därmed en stor förståelse kring byggprocessen, byggteknik och entreprenadjuridik.

Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs i en roll där du får leda, samordna och utveckla projekten framåt tillsammans med andra. Vi tror också att du som person är strukturerad i ditt arbetssätt, har god planeringsförmåga och uppskattar att arbeta mot tydliga mål.

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit och respekt.

Ytterligare information

Din placering blir i Uppsala där vi sitter i nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen. Som Projekteringsledare rapporterar du till vår Gruppchef Projektering och tillhör avdelningens specialistorganisation.

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Mässing, Gruppchef Projektering, på 079-065 90 12 eller annika.massing@ncc.se

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2021-03-22, men urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: