Ställningsmontörer Bergnäset

Sista ansökningsdag: 2021-03-16 - Luleå

Ansök här

Ställningsbyggare till Luleå

 

Bergnäset Ställningsmontage AB är Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheten har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.

 

Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande uppdrag, behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför erfarna ställningsbyggare med lokal förankring till vår verksamhet i Luleå.

Som ställningsmontör hos Bergnäset har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Du bygger ställning inne på industrier, för fasader, hus, broar och i vattenkraftverk. Ett spännande arbete där ingen dag är sig lik.

Det här förväntar vi oss av dig

Som person är du självständig, engagerad och kan planera ditt arbete. Du drivs av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. En bra lagspelare med god kommunikationsförmåga.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har yrkesbevis som ställningsbyggare samt gärna väderskyddsutbildning. Du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt då vi arbetar mycket med våra värderingar och därför fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är ett företag med positiv anda där vi tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö och förväntar oss att du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. B-körkort är ett krav.

Kontakta gärna Björn Gustafsson, 070-1829269, vid frågor om tjänsten

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 15 mars 2021.

Välkommen med din ansökan!

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: