Kundansvarig uthyrning

Sista ansökningsdag: 2021-03-01 - Malmö

Ansök här

Vi söker en senior Kundansvarig Uthyrning av kontor och samhällsfastigheter NCC Property Development Region Syd

För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, driftig och säljorienterad. Du är en team player som levererar på dagliga utmaningar utan att tappa fokus på våra långsiktiga mål. Du har hög motivation, är målinriktad och har stor uthållighet och du drivs av att bygga relationer och skapa förtroende.
 
Rollen hos oss
Som senior Kundansvarig arbetar du med att skapa förståelse för kundernas affär och söka de bästa lokallösningarna för deras verksamhet. I din roll identifierar, utvärderar och bearbetar du din marknad med potentiella uthyrningsprojekt och kunder för att finna intressanta affärsidéer. Du driver och är delaktig i projekt och dess marknadsföring, påverkar koncept/design, upprättar uthyrningsplan, finner hyresgäster, förhandlar villkor och tecknar hyresavtal. Hos oss så blir du med och formar framtidens städer så rollen kräver såväl strategisk som operativ höjd och tänk för att säkerställa så vi får med oss marknadens input som bidrag till att utveckla vår affär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
är uthyrning, nykundsbearbetning, offerter, förhandling och kontraktsskrivning. Du stödjer fastighetsutvecklarna i tidiga utredningsskeden vid bedömning av projektmöjligheter samt i konceptutveckling. Rollen innebär även att man sätter sig in i och har god kännedom om omvärlden och konkurrensen i regionen. I tidiga skeden gör du intäkts- och kostnadsanalyser relaterat till uthyrning. Under projekteringen ansvarar du, i samråd med projektledare, för implementering av kundens krav och önskemål. Du samverkar och deltar i utvecklingsarbete med övriga kollegor inom uthyrning av kommersiella fastigheter inom NCC.

Tillsammans med fastighetsutvecklaren finner du nya projekt inom regionen för att nå uppsatta uthyrningsmål. Du söker aktivt upp, bearbetar och bygger relationer med framtida kunder genom ett aktivt nätverkande. Du verkar för långsiktiga och goda relationer med befintliga kunder och hyresgäster. Du säkerställer lönsamheten i hyresavtal samt sköter dokumentation och rapportering. Tillsammans med fastighetsutvecklaren analyserar och utvärderar du framtida projekt och säkerställer informationen i CRM systemet. Du upprättar även budget och plan för uthyrningen i regionen.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från uthyrning av kommersiella lokalersamt erfarenhet av att arbeta med behovsanalyser. Du har erfarenhet av försäljning B2B med dokumenterat goda resultat, du är en van förhandlare samt behärskar både svenska och engelska språkligt samt skriftligt. Erfarenhet av hyresavtal, och kännedom om nödvändiga lagar och avtal välkomnas.

Dina egenskaper
Som Kundansvarig Uthyrning behöver du vara kommunikativ, driftig och säljorienterad. Du ska vara en team player som kan leverera på kort sikt samtidigt som du jobbar långsiktigt. Du har hög motivation, är målinriktad och har stor uthållighet. Du ska vara bra på att bygga relationer och skapa förtroende.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare samt kunder.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna, Marcus Sandahl, Säljchef, telefon 070 658 76 64. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-28.

Välkommen med din ansökan!
NCC Property Development (PD) är ett av fem affärsområden inom NCC AB. Affärsområdet driver fastighetsutveckling av kommersiella  fastigheter genom projektplanering från identifiering av mark, detaljplaneprocess, utformning och uthyrning, entreprenadgenomförande samt slutförande. NCC PD är ett långsiktigt utvecklingsbolag. Varje projekt säljs till förvaltande bolag i samband med färdigställande.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: