Arbetsledare till NCC Bostad Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-03-01 - Stockholm

Ansök här

 

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en arbetsledare som vill ingå i vår organisation och vara del av ett projekt för nyproducerade bostäder i södra Stockholm. 

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Din nya utmaning

Rollen som arbetsledare innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med platschef ansvarar du för produktion och samordning av arbeten. Du leder egen personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

 

Din Profil

Du som söker har minst 3 års tidigare erfarenhet från arbetsledande position inom bygg. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft.

 

Jobba på NCC

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enligthet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Ytterligare information

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-02-28. Har du frågor om tjänsten, hör gärna av dig till Karin Österman de Wall på mejladress karin.osterman.de.wall@ncc.se.

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: