Träarbetare

Sista ansökningsdag: 2021-03-01 - Kiruna

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu söker vi engagerade träarbetare till Anläggning Norrbotten

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Just nu behöver vi stärka upp vårt anläggningsgäng i Norrbotten med fler träarbetare, framför allt i Kiruna där vi har spännande projekt.  

Rollen hos oss

Som träarbetare i vår grupp Anläggning Norrbotten får du ett varierande arbete inom anläggning, framför allt inom broar och industri där även arbete under jord kan förekomma. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och som har några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina kunskaper som träarbetare och känner stolthet över att göra ett bra arbete vilket förutsätter att du är engagerad, ansvarsfull och noggrann. Då det ibland uppstår oplanerade händelser är det en fördel att dessutom vara både stresstålig och gilla problemlösning.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap.

Vidare behöver du;

  • Meriterande med erfarenhet av arbete under jord
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information

  • Anställningen är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid.
  • Placeringen varierar inom Norrbotten beroende på var anläggningsprojekten är, men för närvarande är det projekt i Kiruna där vi har behov.  
  • Lön enligt Byggavtalet

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna projektchef Simon Eklund via mail simon.eklund@ncc.se eller mobil 072-518 82 75.  

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: