Supervisor/Arbetsledare Stenmaterial Öst

Sista ansökningsdag: 2021-02-27 -

Ansök här

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom stenmaterial Region Öst, Stockholms med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Rollen som Supervisor/Arbetsledare

I rollen som Supervisor/Arbetsledare planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom täkt- och terminalverksamheter inom ett av Site Managerområdena i Stockholm. Det innebär att du säkerställer att de anläggningar du ansvarar för följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar samt att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan. I rollen ingår även att provtagning i enlighet med kontrollprogram/kontrollplaner genomförs. Du har även arbetsledande ansvar för underställd personal. Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer. Ditt arbetsområde blir i och runt Stockholm.

Din profil 

Du har lägst teknisk utbildning på gymnasienivå. Du har flerårig erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen, samt tidigare erfarenhet av att leda underställd personal. Du har god datavana och viss erfarenhet av administrativt arbete. Praktisk erfarenhet av mottagning av material för återvinning eller deponering är meriterade.

Du är en drivande och engagerad person som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på vår site i Rotebro men arbete kommer även att bedrivas på våra andra anläggningar i området. Provanställning kan tillämpas vid behov. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Site Manager Niclas Gratne på telefon 072-507 68 70 eller mail niclas.gratne@ncc.se 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-02-26. Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: