Arbetsledare ROT Building Syd

Sista ansökningsdag: 2021-02-26 - Malmö

Ansök här

Arbetsledare stora ROT-projekt

Tänk vad spännande att få vara med och förändra en gammal byggnad till någonting nytt! Detta är ett jobb för dig som gillar att vara arbetsledare och som inte räds för att ställas inför utmaningar utan ser tjusningen med att få användning av dina tekniska kunskaper och förmåga att lösa problem. Vi har flera spännande projekt på gång samt har nyligen genomfört några, exempelvis Malmö konserthus/numera Arbetsförmedlingen samt angränsande hotell, Massive Entertainments nya kontor samt ett pågående omfattande bostads-/köpcenterprojekt. 

Vi på NCC Building Syd bedriver entreprenadverksamhet i sydvästra Skåne. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad, allt i från bostäder till kommersiella byggnader. Vi är ca 200 anställda och omsätter ca 1,2 miljarder kronor. 

Hör av dig! Vi tar gärna en dialog med dig för att berätta vad vi på NCC kan erbjuda dig i form av utmaningar, god arbetsmiljö och kompetenta kollegor. 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med eget ansvar. I samarbete med platschefen och andra arbetsledare planerar och leder du det dagliga arbetet framåt, deltar vid framtagande av och följer upp tidplaner, utför arbetsberedningar tillsammans med andra i teamet, fördelar resurser och följer upp att vi håller det vi lovat. Du har en viktig roll i att aktivt tillföra din tekniska kompetens och din erfarenhet.

Du ingår i ett team bestående av platschef, arbetsledare, projektingenjör, projektinköpare, projektchef samt våra egna yrkesarbetare. Din närmaste chef blir en Projektchef.

Vi har återkommande nätverksträffar med våra arbetsledare för att ni ska kunna dela erfarenhet. Om du vill har du även möjligheten att ta en liten mer framträdande roll i nätverket och eller kanske vara mentor för våra yngre kollegor vilket gör din roll lite bredare.

Din Profil

Idag arbetar du som arbetsledare och har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med stora eller mer komplicerade ROT-projekt, oavsett om det är bostäder eller kommersiella byggnader. Du trivs i rollen som arbetsledare och känner att du fortfarande har mycket att bidraga med och vill fortsätta utvecklas. 

Du är van vid prognosarbete och arbetar proaktivt med effektivisering och förbättringar av projektets ekonomi och framdrift. Genomför självständigt och ansvarar för arbetsberedning i projekten. 

Som arbetsledare förstår du vikten av att finnas nära produktion och samtidigt ha ett nära samarbete med övriga inblandande inklusive alla UE. Vi behöver en drivande person som vill komma till avslut och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete men som även kan sätta ner foten när så krävs. Du har en god kommunikativ förmåga så att du når ut med dina tankar och idéer men även lyssnar på dina medarbetare. Du motiveras av att hitta lösningar och gillar ordning och reda. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Malmö. Körkort och tillgång till bil erfordras. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i entlighet med NCC:s säkerhetskultur. Tjänsten är tillgänglig omgående.

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 25 februari 2021.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: