Platschef Betong

Sista ansökningsdag: 2021-04-29 - Lindesberg

Ansök här

Har du en bred produktionsteknisk erfarenhet och vana av att leda och driva projekt? Vill du också arbeta kundnära och drivs av att lösa tekniska problem?

Vi söker nu efter vår nästa Platschef med utgångspunkt från vårt kontor i Lindesberg som kommer att fokusera på våra projekt med dammar, kraftverk och vattenkraftsanläggningar i mellersta Sverige.

Rollen som Platschef

I din roll som Platschef kommer du att vara en del av vår region Civil West och tillhöra en produktionsgrupp som arbetar med betonginternsiva arbeten mot dammar, kraftverk och vattenkraftsanläggningar där våra projekt finns i Västmanland, Örebro län, södra Dalarna och i Värmland.

Som Platschef har du ansvar för hela ditt projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.  Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet från en ledande roll i produktion och har skaffat dig en gedigen kunskap inom produktionsteknik. Meriterande är om du dessutom har Betong klass 1.

Du är van vid att leda och utveckla personal, planera och strukturera arbetet. Då vi arbetar mot äldre anläggningar krävs det att du drivs av att lösa problem och har en god förståelse kring tillvägagångssätt. Som person har du ett stort kundfokus, är kommunikativ och en ledare som entusiasmerar övriga deltagare i projektet samt god vana av att administration så som tidsplanering och ekonomisk uppföljning.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i ett av våra projekt i regionen. Då vi täcker in ett stort geografiskt område bor du med fördel nära vårt kontor i Lindesberg där dina övriga kollegor också finns placerade. I tjänsten ingår resor till våra projekt vilket kan innebära övernattning på annan ort. Du rapporterar närmast till Projektchef.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Ansök omgående med din Linkedinprofil eller CV på länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-04-39. Vill du veta mer kring tjänsten når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790 – 78 79 39.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: