Platschef Mälarsjukhuset

Sista ansökningsdag: 2021-03-01 - Eskilstuna

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en platschef som vill vara delaktig i byggnationen av Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Din nya utmaning

I din roll som Platschef kommer du i första läget ansvara för uppförande av stomme, tak och fasader på det största delprojektet i hela affären. E62 är en del avseende fastighetsutvecklingsprojektet på sjukhusen i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Projektet bedrivs mellan Region Sörmland och NCC Sverige AB i form av partnering. Projekt E62 består av nyproduktion av 45 000 kvm akutvårdsbyggnad och präglas av utmaningar gällande logistik och av byggnadsteknik. Som Platschef har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet, ekonomi och personal. Du leder jobbet mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam. Din närmaste chef är Projektchef Produktion som du kommer arbeta nära och få stöttning från. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom projektingenjörer, kalkylatorer, inköpare och projekteringsledare.

Det finns dessutom ett nätverk inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjligheter att utbyta erfarenheter med andra Platschefer inom avdelningen.

Din Profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet från projekt i byggbranschen, gärna från roll som Platschef eller liknande och van att arbeta i en stor projektorganisation. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har goda kunskaper i projektplanering samt kalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är kunnig inom avtals- och entreprenadjuridik.

Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid, du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Jobba på NCC

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Eskilstuna, arbetsområdet kommer att vara Eskilstuna med omnejd. Då tjänsten kräver en del resor är B-körkort ett krav.

 

Ytterligare information

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-02-28.

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  


Ansök här

Kontaktpersoner: