Site Manager/Platschef

Sista ansökningsdag: 2021-01-24 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Stockholmsregionen har en stark tillväxt och inom vårt Area Managerområde East behöver vi förstärka vår verksamhet med en erfaren Site Manager.

Här är dina nya utmaningar
Som Site Manager har du ansvar för täkt- och terminalplanering inklusive årlig produktionsplanering för ett antal bergtäkter, terminaler och schaktmottagningar. 
Du säkerställer att verksamheten bedrivs effektivt utifrån gällande tillstånd samt upprättar och följer upp budget och prognos utifrån produktionsplaneringen.
I rollen har du fullt ekonomiskt ansvar för tilldelade anläggningar. Du har även fullt kvalité-, miljö- och arbetsmiljöansvar för dina verksamheter.  

Som en del i denna roll ingår även projektuppdrag i form av tilldelade anläggningsuppdrag inom Area East. Uppdragen kan som exempel vara ombyggnad av tillfartsvägar, flytt av vågar, ledningsförläggning mm.

I ditt ansvar ligger också att se till att vi levererar hög kvalitet på allt vårt arbete, samt att vårda våra kunder, så väl interna som externa. 
Du direkt rapporterar till Area Manager och i teamet ingår, förutom våra stabs- och stödfunktioner, ytterligare Site managers och säljare. Du kan komma att fungera som mentor för yngre kollegor.
Tillsammans med engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver och leder ni verksamheten framåt. Ditt arbetsområde blir Stockholm med omnejd.


De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning alternativt kvalificerad yrkesutbildning med inriktning berg-, bygg- och/eller anläggning. Du har flerårig erfarenhet från motsvarande roll alternativt minst 5 år erfarenhet som Supervisor/arbetsledare inom krossverksamhet eller vid anläggningsprojekt. Du har flerårig erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete.

Du är affärsmässig och drivs av att nå uppställda mål. Du har god ekonomisk förståelse och trivs med att planera och följa upp verksamheten. Vidare har du en kommunikativ förmåga och du är bra på att upprätthålla goda relationer. Du är en trygg ledare med förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten. Placering är på någon av våra anläggningar i Stockholm.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-01-24. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Region Manager Thomas Berggren, telefon 070-579 02 48 eller mail thomas.berggren@ncc.se eller rekryteringskonsult Suzanne Falk, telefon 070-594 10 36.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: