Lastmaskinist

Sista ansökningsdag: 2021-01-31 - Jönköping

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Rollen hos oss

Vi söker nu en person som ska arbeta som lastmaskinist på vår anläggning i Ubbarp, Jönköping.

Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag, men du är samtidigt en i laget och din insats är viktig för den gemensamma leveransen. Arbetet består av transport till materialupplag, lastning av lastbilar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en lastmaskinist. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är högre under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig. Du är ansvarstagande, flexibel och gillar att lösa uppgifter oavsett om arbetsuppgiften är planerad i förväg eller kommer oväntat.

Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kommer tillämpas. Placeringsort är Ubbarp, Jönköping, men vid enstaka tillfälle kan arbetet behöva förläggas på annan ort. B-körkort och förarbevis för lastmaskin är ett krav. BE och C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Alex Karlsson, alex.karlsson@ncc.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: