Projekteringsledare Bostadsprodukter

Sista ansökningsdag: 2021-02-13 - Umeå

Ansök här

Är du duktig på att leda och samordna arbete på distans? Har du också erfarenhet som projekteringsledare med teknisk förståelse och en vilja att förvalta, förbättra och utveckla nya standardiserade bostadsprodukter?

Nu söker vi på NCC efter vår nya projekteringsledare till vår specialistgrupp inom bostadsprodukter. Vi är en grupp med 3 medarbetare som ansvarar för att förvalta, förädla och optimera våra befintliga produkter till marknaden samt att utveckla helt nya bostadsprodukter. där vår vision bygger på förenkling och förutsägbarhet. Trivs du i en miljö med innovativt tänkande och stor tillgång på digitala verktyg är vi troligen rätt för varandra!

Om rollen som Projekteringsledare

Som projekteringsledare kommer du att ges stor frihet då du inte är knuten till ett specifikt projekt eller plats utan ansvara för att stötta våra projekt som använder våra produkter runt om i Sverige genom din tekniska kunskap och kännedom om produkten.

Utmaningen i din roll som projekteringsledare är att se till att bostadsprodukten går att produceras oavsett geografi i landet i enlighet med myndighetskrav. Utmaningen är att anpassa produkten till varierande markförhållanden, väder och klimatzoner.

Du kommer ges en central roll i projekten där du dels förvaltar och optimerar bostadsprodukterna på årlig basis där du kommer arbeta med uppdateringar, nya koncept för att möta nya krav gällande VDC samt också för att säkerställa att våra produkter fortsatt ligger i framkant.  

Andra delen i din roll handlar om att stötta våra projekt runtom i Sverige med din kunskap inom projektering och tekniska kunnande om vår produkt. Här ges du möjlighet till ett stort kontaktnät där du får god insyn i hela NCC Buildings verksamhet. I huvudsak innebär det att stötta ansvariga projekteringsledare lokalt med problemlösning samt uppfångandet av avvikelser utifrån standarden.

Du kommer även att delta i utvecklingen av helt nya bostadsprodukter där du i nära samarbete med marknadsansvariga ges ett ansvar att koordinera framtagandet av produkt som möter upp med aktuellt marknadsbehov.

Din Profil

För att du skall trivas och vara framgångsrik ser vi att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning tillsammans med några års erfarenhet i en roll som projekteringsledare. Du är affärsmässig och förstår kopplingen mellan byggbarhet, ekonomi, kvalitet och tid. Då du kommer att driva mycket av ditt arbete på distans krävs det att du är van och har förmåga att leda andra på detta sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktion för att kunna bidra med lösningar för att förbättra förutsägbarheten i våra produkter. Gillar du även digitala hjälpmedel kommer du att älska att jobba hos oss. Här är VDC en naturlig del i vårt arbete vilket kräver att du är bekväm och trygg i hur vi kan använda detta på bästa sätt för att förbättra vårt arbetssätt och produkter.

Ytterligare information

Du är en del i en grupp med tre kollegor där merparten finns placerade i Umeå. Placering är på något av våra kontor i Umeå, Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du rapporterar till Gruppchef Bostadsprodukter. Undantaget Coronarestriktioner förekommer det resor i tjänsten till specifika projekt i landet.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter lockande är du välkommen att ansöka på länken med ditt CV eller Linkedinprofil omgående. Vill du veta mer kring tjänsten når du Chef Bostadsprodukter, Josef Ulander på telefon 0703-837455. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939.

I den här processen tillämpar vi löpande urval vilket kan betyda att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-02-13

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Sökord: Projekteringsledare, projektör, projektledare, teknikansvarig, uppdragsledare

 


Ansök här

Kontaktpersoner: