Projektchef Betong

Sista ansökningsdag: 2021-01-25 - Linköping

Ansök här

Har du flerårig erfarenhet av betongentreprenader från en ledande roll? Söker du en roll där du ges möjlighet att ha ett ben i produktion och det andra i det övergripande strategiska arbetet för vår Produktionschefsgrupp Anläggning Östergötland

Vi söker nu efter vår nästa projektchef inom betong då vår nuvarande kollega planerar att gå i pension under nästa år. Det kommer att finnas bra möjlighet att arbeta parallellt med honom under en tid för att sedan ta fullt ansvar för gruppen. Du kommer att vara en del av en framgångsrik grupp som verkar inom Östergötlands län. Vi har en stark ställning på marknaden, högt engagemang bland våra medarbetare och en stolthet i det vi gör. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Rollen som projektchef

I rollen som Projektchef har du en varierande roll där du ges stort ansvar att påverka och säkerställa att vi fortsatta behåller vår starka ställning i regionen. I ditt strategiska ansvar är du en del i ledningsgruppen och bidrar med dina kunskaper kring produktion och affär.

Du är också en nyckelperson och en förebild gentemot övriga medarbetare då du har personalansvar för ett 40-tal medarbetare i betonggruppen där du på ett aktivt, öppet och inkluderande sätt leder, coachar och utvecklar våra medarbetare individuellt såväl som i grupp.

I det dagliga har du övergripande ansvar att säkerställa att våra projekt är framgångsrika vad gäller tidplanering, ekonomi, kvalitet och i slutändan en nöjd kund. Du förväntas vara en central del i projekten från tidigt skede genom att medverka i kalkylarbetet till själva kärnan produktionen och färdigställandet av projekten. Därför krävs det att du har en erfarenhet av olika faser i projekt där du kan vara ett tryggt och stabilt stöd mot produktion samt förbättra vårt arbetssätt och erbjudande för att säkerställa leverans.

Din profil

För att du skall lyckas i rollen som projektchef ser vi att du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning inom väg/anläggning eller likvärdigt område. Du har flerårig erfarenhet av tyngre betongentreprenader i en ledande roll.

Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen vad gäller planering, kalkyl, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder samt entreprenadjuridik.

Då tjänsten betyder ett stort ledaransvar ser vi att du är en trygg, coachande och inkluderande ledare som har en förmåga att skapa entusiasm och engagemang bland dina medarbetare. Vidare är du affärsmässig och kommunikativ och drivs av att nå gemensamma mål.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med utgångspunkt från vårt regionkontor i Linköping. Du rapporterar till vår Produktionschef för regionen. Resor förekommer mellan projekt i geografin Östergötland, varför B-körkort är ett krav.

Ansökan och Kontakt

Tycker du att tjänsten låter precis lika intressant som vi gör? Ansök därför omgående med CV eller din LinkedInprofil då vi tillämpar löpande urval. Det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 25 januari 2021.

Har du frågor kring tjänsten når du Produktionschef, Jörgen Kernell på telefon 0706-609048. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion och beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Ansök här

Kontaktpersoner: