Beläggningsarbetare sökes i Södra Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-01-31 - Stockholm

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker nya medarbetare till Industrys Beläggningsverksamhet i södra Stockholm där vi har flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka våra maskinlag med engagerade medarbetare. Vi söker därför dig som är driven, har hög samarbetsförmåga och söker utmaningar i ditt dagliga arbete.

Din roll

Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.

Kompetenser

För rollen som beläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av beläggningsarbete, gärna med erfarenhet från maskinläggning. Tjänsterna avser tillsvidareanställning med placering i Västberga eller Södertälje. Vi tillämpar provanställning. B-körkort är ett krav. 

Ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterande chefer Fredrik Björk och Dick Lilja på fredrik.bjork@ncc.se eller dick.lilja@ncc.se. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2021-01-31. 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: