Projektledare Bergnäset

Sista ansökningsdag: 2020-12-09 - Örnsköldsvik

Ansök här

Projektledare till Umeå Expo

Vi har fått förtroendet att vara leverantör av ställningstjänster till SCAs byggnation av en ny pappersmaskin i Umeå. Det innebär ett omfattande arbete som kommer att pågå under minst tre år. I och med detta behöver vi förstärka vår organisation med en ny Projektledare som känner sig manad att axla ansvaret för att vår kund, SCA och deras entreprenörer, ska få den bästa servicen gällande tillgång till samt uppbyggnad av säkra ställningar i rätt tid.

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.

Rollen som Projektledare

Som projektledare kommer du ha det övergripande ansvaret för att leda och driva din verksamhet utifrån uppsatta mål. Du har personalansvar och budgetansvar för ditt projekt och det ekonomiska ansvaret består av att påverka, kontrollera och följa upp projektets intäkter och kostnader för att skapa lönsamhet.

Att skapa struktur och ordning är enormt viktigt då den verksamheten som du kommer ansvara för är en del av ett stort projekt. Att leverera säkert, i tid, med kvalitet och enligt avtal är nödvändigt då din verksamhet påverkar resterande flöden samt att vår kund blir nöjd.

Du skapar goda relationer med såväl vår kund så som med andra intressenter som är på plats. Det kräver lyhördhet samt en förmåga att hitta lösningar på uppkomna problem. Vidare säkerställer du rätt bemanning i projektet och du kommer ha personalansvar för 2-3 arbets-ledare samt ett stort antal yrkesarbetare. Behovet av personal kommer att variera vilket innebär att du även kommer att ha inhyrd personal.

Din Profil

Tjänsten kräver att du har drivit ett antal byggprojekt, antingen som arbetsledare, platschef eller projektledare. Önsketänkande är naturligtvis att du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen men även att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom bygg/anläggning.

Du trivs i rollen som både ledare och chef och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för din verksamhet och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare på ett sätt som skapar engagemang. Du delger din organisation såväl information som egna tankar och synsätt. Vidare är du resultatorienterad och gillar utmaningar.

Du kommer att ha daglig kontakt med dina kunder samt en mängd underentreprenörer vilket du måste trivas med. Du har god kommunikationsförmåga och din servicenivå är hög.

Du har koll på ekonomin och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet kräver så som anbud- och kontraktsfrågor, inköp av UE och material.  Du har goda datakunskaper samt grundläggande kunskaper i att hantera avtal. Du är van av att arbeta med orderhantering. Du gillar att organisera, planera och samordna. Du kan hantera en komplex vardag med hjälp av din goda förmåga att prioritera arbetsuppgifter.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du inse att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunden och dig själv. Du kommer arbeta i en internationell miljö vilket innebär att du måste behärska både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information

Du kommer att rapportera till produktionschef inom Region Mellan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå alternativt Örnsköldsvik. https://bergnaset.se/

Kontakt och ansökan

Ring gärna VD Helena Henriksson, 070-795 83 50, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast den 9 december 2020.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 


Ansök här

Kontaktpersoner: