Processmaskinist till Riksten

Sista ansökningsdag: 2020-12-18 - Botkyrka

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Här är dina nya utmaningar
I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden februari t.o.m. december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Det är viktigt för oss att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Våra lägsta krav på sökande
B-körkort
Förarbevis på hjullastare

Meriterande kunskaper
Mekanikkunskaper
Reparationskunskaper
Svetskunskaper
Heta arbeten
Säkra lyft
Förarbevis arbetsplattformar

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Riksten på NCC asfaltverk. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-12-18. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Emanuel Sjöberg, platschef, på tel 079-078 87 17

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: