Kvalificerad Installationsledare med VVS bakgrund

Sista ansökningsdag: 2020-11-10 - Uppsala

Ansök här

”Ett varierat arbete med stor påverkansgrad som är väldigt utvecklande”
Citat från en nyanställd installationsledare
 

Din framtid!

Med din bakgrund inom VVS blir ditt uppdrag som Installationsledare att vara med i hela byggprocessen från det tidiga anbudsskedet till funktionsprövningar vid överlämnandet av projekten till kunden.

Med din specialistkunskap ska du bidra med att hitta de bästa tekniska och ekonomiska installationslösningarna i tidiga skeden samt aktivt medverka vid granskning av handlingar under projekteringsfasen. Då du är med i tidigt skede får du stora möjligheter att påverka besluten av lösningar och leverantörer. Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med kunden och andra parter vilket innebär att du kommer få bidra med din kompentens i projektteam som innehåller både kunder och övriga intressenter.

På NCC hjälps vi åt! Vi har många kunniga medarbetare som gärna delar med sig av sin kunskap. Som installationsledare kommer du bl.a. att delta i ett rikstäckande nätverk med andra installationsledare där erfarenheter och kompetenser delas.

Vår starka position på marknaden har vi bland annat förtjänat genom att vi är lyhörda för våra kunders behov och kan bidra med vår kompetens i att forma projekten till att bli optimala både ur produktions- och driftsynpunkt. Vi har under de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av Uppsala såsom Senapsfabriken, IFU Arena, Segerstedthuset och Ångströmlaboratoriet, vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla staden. Som badhusspecialist har vi även fått äran att bygga Lugnets nya badhus i Falun.

Du känner igen dig i en eller flera av nedanstående punkter:

  • Du har flerårig erfarenhet som installatör och/eller VVS-konsult.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser, kortfattade beskrivningar och kalkyler.
  • Du är engagerad i ditt arbete och trivs i en roll där du får vara idérik, kreativ och samverka med andra mot ett gemensamt mål.
  • Du har en projektorienterad helhetssyn och förstår sammanhanget mellan tekniska installationer och bygg.
  • Du identifierar dig med våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala
Avdelningen bedriver entreprenadverksamhet i Uppsala, Gävle, Falun och Borlänge. Vi bygger och renoverar alltifrån kommersiella byggnader till bostäder och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. På avdelningen verkar totalt 290 engagerade medarbetare.

Du kommer att ingå i vår specialistorganisation och tillhöra en grupp bestående av två installationsledare och sex projekteringsledare.

Vi sitter i helt nya och moderna lokaler i Uppsala som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Körkort krävs.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till vår Gruppchef, Annika Mässing, på
079-065 90 12 eller via mail annika.massing@ncc.se .

Sök till ett garanterat spännande jobb! Välkommen med din ansökan senast 2020-11-10.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 58 Mdr SEK och 15 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur.

NCC Building Sverige har ca 3 800 anställda över hela landet och har mer än 500 projekt igång just nu. Våra kunder är jämt fördelade mellan privata och offentliga aktörer.


Ansök här

Kontaktpersoner: