Kundansvarig uthyrning

Sista ansökningsdag: 2020-10-30 - Solna

Ansök här

Vi söker Kundansvarig Uthyrning för kommersiella lokaler (kontor) till Region Stockholm Property Development Sverige.

Rollen hos oss
Som Kundansvarig arbetar du med att skapa förståelse för kundernas affär och söka de bästa lokallösningarna för deras verksamhet. I din roll identifierar, utvärderar och bearbetar du din marknad med potentiella uthyrningsprojekt inom kontor och kunder för att finna intressanta affärsidéer. Du driver och är delaktig i projekt och dess marknadsföring, påverkar koncept/design, upprättar uthyrningsplan, finner hyresgäster, förhandlar villkor och tecknar hyresavtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är uthyrning, nykundsbearbetning, offerter, förhandling och kontraktsskrivning. Du stödjer fastighetsutvecklarna i tidiga utredningsskeden vid bedömning av projektmöjligheter samt i konceptutveckling. I tidiga skeden gör du intäkts- och kostnadsanalyser relaterat till uthyrning. Under projekteringen så ansvarar du, i samråd med projektledare, för implementering av kundens krav och önskemål. Du samverkar och deltar i utvecklingsarbete med övriga kollegor inom uthyrning av kommersiella fastigheter inom NCC.

Du deltar tillsammans med fastighetsutvecklaren i att finna nya projekt inom regionen och ska uppfylla uppsatta uthyrningsmål för ditt verksamhetsområde och din region. Du söker aktivt upp, bearbetar och bygger relationer med framtida kunder genom ett aktivt nätverkande. Verkar för långsiktiga och goda relationer med befintliga kunder och hyresgäster. Säkerställer lönsamheten i hyresavtalen samt sköter dokumentation och rapportering. Tillsammans med fastighetsutvecklaren analyserar och utvärderar du framtida projekt och säkerställer informationen i CRM systemet. Du upprättar även uthyrningsbudget och uthyrningsplaner.

Dina egenskaper
Som Kundansvarig Uthyrning behöver du vara kommunikativ, driftig och säljorienterad. Du ska vara en team player som kan leverera på kort sikt samtidigt som du jobbar långsiktigt. Du har hög motivation, är målinriktad och har stor uthållighet. Du ska vara bra på att bygga relationer och skapa förtroende.

Dina erfarenheter
Du har som lägst gymnasieutbildning och vi tror att du har gedigen erfarenhet från uthyrning av kontorslokaler. Du har erfarenhet av att arbeta med behovsanalyser. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av hyresavtal och har kännedom om nödvändiga lagar och avtal. Du har erfarenhet av försäljning av ”business to business” med goda säljresultat och är en van förhandlare. Du måste behärska både svenska och engelska språkligt samt skriftligt.

När vi arbetar tillsammans gör vi det genom våra gemensamma värderingar där vi är Ärliga, visar Respekt och har Tillit till varandra. Vi arbetar med Framåtanda vilket för oss innebär att vi tar initiativ, arbetar proaktivt och med energi, har mod att prova nya idéer och arbetssätt samt driver utvecklingen tillsammans med våra intressenter.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare samt kunder.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna, Marcus Sandahl, Säljchef, telefon 070 658 76 64. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-10-30.

Välkommen med din ansökan!

NCC Property Development (PD) är ett av fem affärsområden inom NCC AB. Affärsområdet driver fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter genom projektplanering från identifiering av mark, detaljplaneprocess, utformning och uthyrning, entreprenadgenomförande samt slutförande. NCC PD är ett långsiktigt utvecklingsbolag. Varje projekt säljs till förvaltande bolag i samband med färdigställande.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: