Chefsassistent– Communication & Investor Relations

Sista ansökningsdag: 2020-10-11 - Solna

Ansök här

NCC har en gemensam funktion för kommunikation, investor relations och marknadsfrågor. Vi söker nu en assistent till kommunikationsdirektören och kommunikationsfunktionens ledningsgrupp med inriktning på investor relations.

 

Rollen

Vi söker en assistent som kommer att få en central roll inom vår Group Function. Förutom sedvanlig planering av ledningsgruppens möten (agendor, material, uppföljning, lokalbokningar och praktiska förberedelser) söker vi också en person som ska arbeta med praktiska förberedelser inför kvartalspresentationer, medverka som stöd vid framtagning av kvartalsrapporter och presentationsmaterial samt hantera förfrågningar som kommer till investor relations om möten, material etc. Du kommer också att arbeta med andra projekt och initiativ som rör funktionen till exempel upprätthålla struktur på material, förbereda konferenser, ta fram presentationsmaterial och hantera diverse förfrågningar. 

 

Dina erfarenheter

Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat och är van att arbeta på börsnoterat bolag. Du är mycket van att ta fram presentationer och du ska ha en hög nivå på kunskaper i Officepaketet inklusive vana vid att arbeta i Excel, Powerpoint och Word på en hög nivå.  Du har lätt för att lära dig nya system och finna ett strukturerat arbetssätt.

 

De här personliga egenskaperna och kompetenserna vill vi att du har

Vi ser gärna en prestigelös och flexibel person som bidrar med positiv energi och ser möjligheter. Du är också välorganiserad och strukturerad och van att arbeta på ett självständigt sätt och bygga relationer runt om i organisationen. Arbetstakten varierar och är högre veckorna kring rapporter. Tongivande vid urvalet är ett personligt engagemang och vilja att utvecklas i rollen och med arbetsuppgifterna.

 

Ytterligare information

Placering är på vårt huvudkontor i Solna. Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Specialist Rekrytering Karin Österman de Wall, 079-078 7210. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2020-10-11.

 

Välkommen med din ansökan!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vi är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 58 Mdr SEK och ca 15 500 anställda.

Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan – utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: