Lastmaskinist

Sista ansökningsdag: 2020-09-30 - Österåker

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Här är dina nya utmaningar
Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt, Rydbokrossen.

Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och sorteringsverk kan också ingå i arbetet. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg.

Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Förarbevis för hjullastare är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Att verka för en säker arbetsmiljö är naturligt för dig

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Rydbokrossen, Österåker. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-09-30. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Salah Suleimanpoor på telefon 070-602 15 68 eller mail salah.suleiman.poor@ncc.se.
 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: