Divisionschef Civil SE Stockholm/ North

Sista ansökningsdag: 2020-09-20 - Alla

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker en chef till division Stockholm/North. Divisionen ingår i affärsområdet Infrastructure och är en svensk organisationen med ca 2300 medarbetare. I divisionen ingår regionerna Civil Stockholm, Civil North, Civil Middle, Civil U/G/D, samt enheten Special (bestående av dotterbolag och enheter med specialistkompetens). Inom enheten finns kompetens inom såväl mark- som anläggningsarbete.

OBS- I denna rekrytering samarbetar vi med Navigio, vänligen skicka in din ansökan via mail till erik.lundquist@navigio.se och ansök inte via länken

 

Huvudsakligt ansvar och arbetsuppgifter Det övergripande ansvaret i rollen ligger i ledarskapet och i att säkerställa och utveckla divisionens verksamhet och lönsamhet. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla medarbetare samt att säkerställa rätt kompetens och effektiva arbetssätt inom enheten. I rollen ingår också omvärldsbevakning, kundkontakter och analys av marknaden. Du har resultat-, personal- och arbetsmiljöansvar för enheten, såväl som ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Viktigt för divisionen är en god samverkan med såväl övriga Civil-enheter som med övriga affärsområden. Att arbeta aktivt med ekonomi, prognoser, anbudsarbete och uppföljning av projekt i de olika faserna är en viktig del i ditt arbete.

Du rapporterar till affärsområdeschefen och utgör en viktig del i affärsområdets ledningsfunktion där du medverkar till affärsområdets affärsplanering samt att bryta ned strategier och mål och implementera tillhörande aktiviteter inom divisionen.

 

Din profil

Vi söker en god ledare som har erfarenhet av att leda en större organisation och att leda genom andra. Du har en mycket god helhetssyn och analysförmåga samt en förmåga att se affärsmöjligheter och skapa lönsamhet i den verksamhet du bedriver. Du har en utbildad civilingenjör eller motsvarande samt har flerårig erfarenhet från en roll med personal- och resultatansvar och kan vår affär.

Som person är du drivande och resultatorienterad med en mycket god förståelse för ekonomi. För att lyckas i rollen krävs att du har god förmåga att planera, organisera och prioritera både ditt och andras arbete. Vi söker dig som är både lyhörd, förtroendeingivande och tydlig. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Som person är du positiv med förmågan att sprida energi till din omgivning.

Tjänsten är på heltid. För att lyckas i jobbet så reser du regelbundet inom din geografi, men du tillbringar också en stor del av din tid på huvudkontoret i Solna.

 

Ansökan

För frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Kenneth Nilsson på tfn 079-078 82 06 eller HR chef Pia Syrén på 0702-025718. I denna rekrytering samarbetar vi med Navigio. Urval sker löpande så vänligen sänd din ansökan och CV till Erik Lundquist,  erik.lundquist@navigio.se. så snart som möjligt, dock senast 15/9. Vi frågor eller funderingar, kontakta Erik på ovan mailadress. Vi ser fram emot din ansökan!

OBS- vänligen skicka in din ansökan via mail till erik.lundquist@navigio.se och ansök inte via länkenAnsök här

Kontaktpersoner: