Supervisor till Västberga

Sista ansökningsdag: 2020-08-31 - Stockholm

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi ser positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi en duktig och driven Supervisor/Arbetsledare till vår beläggningsavdelning i Västberga. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.

Din roll

Rollen innebär att du har en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt. Du ansvarar för egna projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer, där du kommer att arbeta mot såväl kommuner som privatmarknad. Tillsammans med Site Manager ansvar du för delar som anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål. Vidare utgör arbetet uppgifter som kundkontakt, planering av projekt, uppföljning och fakturering som betydande delar i rollen som Supervisor.

Kompetenser

Vi söker dig som har som har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt erfarenhet som är relevant för tjänsten. Vidare har du tidigare erfarenhet från arbetsledning där erfarenhet från beläggningsbranschen är ett krav. För att trivas i rollen tycker du om att ha många bollar i luften samt att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt lokalkontor i Västberga. B-körkort är ett krav.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager Tommy Pettersson på telefon 070-258 52 53 eller mail tommy.pettersson12@ncc.se. Under semesterperioden v. 29–31 kommer vi vara sporadiskt tillgängliga för frågor. Registrera din ansökning och CV nedan. Urval sker löpande, dock senast 2020-08-31 så sök så snart som möjligt!

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Ansök här

Kontaktpersoner: