Region Manager Berggruppen

Sista ansökningsdag: 2020-09-10 - Göteborg

Ansök här

Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Region Manager? Nu finns möjlighet för dig som är en erfaren ledare från entreprenadbranschen att vara med och forma våra framtida strategier.

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Berggruppen inom NCC Industry AB bedriver verksamheten i hela landet och utför både entreprenader och täktsprängningar. Våra 80-tal medarbetare gör oss till ett av Sveriges största sprängteam ovanjord och gruppen förfogar över ett stort antal borriggar. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Här är dina nya utmaningar
Som Region Manager har du en viktig roll i att strategiskt utveckla, forma och driva losshållningsverksamheten i Sverige där Berggruppen är indelad i tre Area Manager-områden.

I rollen ingår att:

  • Upprätta, genomföra och följa upp regionens strategiplan, samt driva de mål som upprättats inom varje Area Managerområde
  • Säkerställa rätt kompetens och rätt arbetssätt inom regionen
  • Ansvara för löpande rapportering och prognostisering för regionen samt säkerställa att enheten når sina ekonomiska mål
  • Ytterst ansvara för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöarbetet

Du kommer att rapportera till Sector Manager för NCC Industry AB, Sektor Stenmaterial och ingå i sektorns ledningsgrupp. Där har du en strategiskt viktig roll för att sektorn ska utvecklas och nå våra strategiska mål.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Som erfaren ledare är du engagerad och synlig med förmåga att skapa och utveckla goda relationer. Du bidrar med tydlighet och lugn och är bekväm med att fatta, efterleva och stå för viktiga beslut. Du driver verksamheten framåt med god kommunikativ förmåga och med fokus på resultat som skapar engagemang hos andra och med sinne för goda affärer.

Med dig har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning som Bergsskolan eller Bygg och Anläggning. För att kunna jobba strategiskt med vår verksamhet ser vi att du har minst 5-7 års erfarenhet av linjechefsarbete inom losshållning, krossverksamhet alternativt inom entreprenadverksamhet där du kommit i kontakt med losshållning samt arbetat med budget och prognoser. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande.

Som ledare på NCC står du givetvis bakom våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid någon av våra större etableringsorter så som Stockholm, Umeå eller Göteborg, men andra placeringsorter kan diskuteras. Tjänsten innebär resor och B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan senast 10:e september. Urvalet behandlas löpande från 10:e augusti. Efter semesterperioden kan du vid frågor om tjänsten kontakta Robert Lindgren, Sector Manager, robert.lindgren@ncc.se, 070-602 73 87 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-078 81 70.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: