Installationsledare

Sista ansökningsdag: 2020-08-23 - Malmö

Ansök här

Kvalificerad installationsledare med VVS bakgrund och helhetstänk

En roll för dig som vill ta nästa steg i din installationskarriär! Här får du möjligheten att ta ett bredare ansvar för alla installationskategorier. Vi erbjuder dig många varierande och spännande utmaningar med stor påverkansgrad!

Vi på NCC Building Syd bedriver entreprenadverksamhet i sydvästra Skåne och din utgångspunkt blir vårt fina kontor i Hyllie, Malmö. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad, allt i från bostäder till kommersiella byggnader, och omsätter ca 1 miljarder kronor.

Vad ska du göra?

Som Installationsledare blir du den drivande kuggen som leder och samordnar fastighetens installationer genom hela byggprocessen från tidigt programhandlingsskede, projektering, anbud och produktion fram till funktionsprovningar vid överlämnandet av projekten till kunden.

Du medverkar aktivt under projekterings- och produktionsfaserna. Många av våra projekt genomförs i nära samarbete med andra parter vilket innebär att du får bidra med din kompentens i projektteam där våra kunder, konsulter, entreprenörer och övriga intressenter deltar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.

Vem är du?

  • Du har minst 10 års erfarenhet från Ventilations- eller VS-branschen som konsult och/eller installatör.
  • Du har mycket goda kunskaper inom projektering, projektledning och systemteknik.
  • Du har vana att ta fram systemlösningar, dimensionera, upprätta kortfattade beskrivningar samt göra mindre kalkyler.
  • Med din kompetens bidrar du med att påverka och hitta de bästa tekniska- ekonomiska-, energi- och miljömässiga installationslösningarna med start redan i projektens tidiga skeden.
  • Som person är du kreativ och lösningsorienterad med en stark drivkraft av att leda projekt eller projektteam framåt och att komma till avslut.
  • Du har en projektorienterad helhetssyn som förstår sammanhanget och vikten av samordning mellan alla tekniska installationer och bygg.
  • Du är engagerad och flexibel som trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat.
  • Körkort krävs.

Vem ska jag arbeta med?

Du kommer att ingå i Building Syds specialistenhet och tillhöra en grupp med sex kompetenta installationsledare. Det finns många duktiga kollegor inom NCC som gärna delar med sig av sina kunskaper och förväntar sig detsamma av dig. Du ingår även i vårt stora rikstäckande nätverk med andra installationsledare där erfarenheter och kompetenser delas.

Vill du ha ytterligare information?

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till gruppchef Michael Vorbau på 070-658 08 96 eller via mail: michael.vorbau@ncc.se efter den 9 augusti.

Hur och när ansöker jag?

Du är välkommen att registrera ditt CV eller Linkedinprofil via länken nedan. Vi kommer kontinuerligt gå igenom ansökningarna så skicka in din ansökan så snabbt du kan dock senast den 23 augusti 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen inom bygg, infrastruktur och Fastighetsutveckling med en omsättning på närmare 58 Mdr SEK och 15 500 anställda under 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: