Beläggningsarbetare

Sista ansökningsdag: 2020-08-09 - Uddevalla

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Här är dina nya utmaningar
Vi söker nu en beläggningsarbetare för arbete i Uddevalla. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Dina erfarenheter och egenskaper 
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete inom beläggningsområdet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder:
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information:
B-körkort är ett krav, BE- eller C körkort är meriterande. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning, med möjlighet till förlägning, på heltid med placering i Uddevalla.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 9 augusti.


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Emma Thoresson, Site manager, tfn 072-221 53 15.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: