Maskinförare

Sista ansökningsdag: 2020-06-07 - Lund

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren dumperförare.

Rollen hos oss
Vi söker en person som ska arbeta som dumperförare på vår makadamfabrik i Södra Sandby utanför Lund. Som dumperförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité och miljö. Du kommer även att köra andra typer av maskiner. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag, men du är samtidigt en i laget och din insats är viktig för den gemensamma leveransen. Arbetet består av uttransport till materialupplag samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en dumperförare. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Dina erfarenheter
Du har gedigen praktisk erfarenhet av att köra dumpers. B+C körkort är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus. Vi söker dig som är ansvarsfull och sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö där våra värderingar genomsyras i ditt arbete är en självklarhet för dig.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på etableringen i Södra Sandby, Lund. Provanställning kan komma att tillämpas. B+C-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Supervisor Magnus Klinte på telefon 0708235045. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 7 juni.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: