Site Manager Stenmaterial

Sista ansökningsdag: 2020-06-19 - Norrköping

Ansök här

Till vår verksamhet inom Division Stenmaterial söker vi nu en affärsmässig Site Manager som gillar struktur. NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö i region Middle East som är ett av Sveriges mest expansiva områden inom stenmaterialbranschen.

Här är dina nya utmaningar
Som Site Manager har du huvudansvaret för täktplanering med årlig produktionsplanering för ett antal bergtäkter och terminaler i Östergötland. En verksamhet som omsätter ungefär 100 miljoner kronor.

I rollen ingår att:

  • Säkerställa att verksamheten bedrivs effektivt utifrån gällande tillstånd samt upprätta och följa upp budget och prognos utifrån produktionsplaneringen.
  • Vårda våra kunder, såväl interna som externa samt säkerställa att vi levererar hög kvalitet på vårt arbete. Du har fullt kvalité-, miljö- och arbetsmiljöansvar för dina verksamheter.
  • Ha direkt personalansvar för egna medarbetare som består av Supervisor, Produktionsstöd och yrkesarbetare.

Du rapporterat till Area Manager och i teamet ingår ytterligare Site managers och säljare. Tillsammans med engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver och leder ni verksamheten framåt.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Vi söker dig som har en relevant utbildning på minst gymnasienivå med inriktning Bergmaterial eller Bygg och anläggning. Du har några års erfarenhet från motsvarande roll alternativt minst 4-5 års erfarenhet som Supervisor/arbetsledare inom krossverksamhet eller vid anläggningsprojekt. Du har självständigt drivit arbeten samt haft personalansvar.

En viktig del av ditt arbete är budget och prognosarbete varför du har god erfarenhet av och trivs med att planera och följa upp verksamheten.

Att leda och utveckla medarbetare är en av dina drivkrafter liksom att nå uppställda mål. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att skapa goda relationer och din kommunikativa förmåga. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Norrköping eller Linköping. B-körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten.

Vill du bli en del av vårt team?
Skicka in din ansökan redan idag men senast 20 juni då urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Henrik Stjernberg, Area Manager, henrik.stjernberg@ncc.se, 070-0205800 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: