Erfaren Pålkransförare till Hercules Grundläggning

Sista ansökningsdag: 2020-04-20 -

Ansök här

Vill du bli förare av en Liebherr pålkran? Vi förstärker nu vårt team med en pålkransförare till en av våra Liebherr pålkranar där du kommer arbeta i ett team om två. Du kommer att arbeta på projekt i sydvästra Sverige och arbetet innebär resor. Är ni ett komplett team, maskinist med hjälpare, tveka inte att söka tillsammans!

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och är ett helägt dotterbolag till NCC. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Hercules Grundläggning har ca 300 medarbetare och omsätter ca 1,6 miljarder.

Dina erfarenheter och egenskaper
I denna rekryteringen söker vi dig som har erfarenhet som pålkransförare. Har du erfarenhet av att köra större maskiner/mobilkran inom anläggningsverksamhet och vill utbilda dig till pålkransförare kan även det vara intressant för oss.

För att trivas i rollen är du noggrann, behåller lugnet och gillar att ta ansvar och värna om en god arbetsmiljö. Du är omtalad som en person som är pålitlig och har koll på läget, lätt för att samarbeta och skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Regionkontoret är placerat i Göteborg och du kommer att arbeta på projekt i sydvästra Sverige med tyngdpunkt i Västra Götaland, Halland och Skåne. B-körkort är ett krav.

Din ansökan
Vill du bli en del av vårt team? Skica in din ansökan redan idag men senast 20 april eftersom urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: