Administratör

Sista ansökningsdag: 2020-03-08 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Som gillar variation och ansvar samt förstår betydelsen av att serva våra chefer och medarbetare.

Rollen

Tjänsten innebär att du tillsammans med din kollega ansvarar för att våra platschefer och deras medarbetare får full support vad det gäller dagliga administrativa frågor. Det kan vara allt från enklare till mer komplicerade uppgifter så som löneadministration exempelvis löneskrivning, föra pliktlistor, utläggsredovisning, skriva anställningsavtal men även ansvar för hantering av våra kund-, leverantörs- och kreditfakturor. Du ska även vara behjälplig med alla i övrigt förekommande produktionsadministrativa arbetsuppgifter så som beställning av kläder och förbrukningsmaterial, boka utbildningar, fixa semesterlista osv. Detta är några av många uppgifter som kommer att hamna på ditt bord. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete.

Dina erfarenheter och egenskaper

Du har lägst en gymnasieutbildning med inriktning på ekonomi alternativt administration samt minst 5 års erfarenhet från administrativt arbete vilket inkluderar ekonomistyrning, bokföring, kontering samt lön- och avtalsfrågor. För att klara uppgifterna krävs även god datorvana och kunskaper MS Office.

Du måste trivas med att ha varierande arbetsuppgifter samt förstå att dessa kan variera från tid till tid och att vissa dagar inte blev som du planerade. Du stimuleras även av att ha många kontaktytor.

Arbetet kräver noggrannhet, struktur men samtidigt flexibilitet. Du får ett stort ansvar och en mycket viktig uppgift att fylla för att vår produktion ska fungera fullt ut.

Affärsområde Industry

Inom affärsområde Industry kommer du att tillhöra division Asfalt/Beläggning Öst. Vi har kontor i både Veddesta och Brottby. I Veddesta sitter vi 10 personer från Beläggning Öst men där sitter även andra verksamheter inom NCC.

Ytterligare information

Du kommer att arbeta på båda våra kontor i Veddesta och Brottby. Därför behöver du ha bil och körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan

Har du några funderingar kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-03-08.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: