Installationsledare - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Sista ansökningsdag: 2020-03-09 - Uppsala

Ansök här

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av staden såsom Skandionkliniken, Segerstedthuset, Ångström och Senapsfabriken, vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en Installationsledare med inriktning mot VVS till vår specialistorganisation!

Rollen hos oss
Som installationsledare är du med i hela byggprocessen från det tidiga anbudsskedet till funktionsprövningar vid överlämnandet av projekten till kunden. Rollen handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden. Du ansvarar bland annat för systemlösningar i tidiga skeden, kostnads- och investeringskalkyler, granskning av handlingar samt för att bidra med fördjupad kunskap om tekniska installationer. I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt, framförallt i tidiga skeden.

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och vi tror därför att du trivs med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Vidare är god marknadskännedom något vi värderar högt.

Som Installationsledare är du en del av vår specialistorganisation och du rapporterar till Gruppchef Projektering. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

Du känner igen dig i en eller flera av nedanstående punkter:

  • Vi tror att du har tidigare erfarenhet som Installationstekniker inom VVS och/eller har arbetat några år i en roll som VVS-konsult.
  • Har du tidigare praktisk erfarenhet från framtagning av systemförslag, underlag och beskrivningar till kalkyler/anbud är detta meriterande.
  • Du är engagerad i ditt arbete och trivs i en roll där du får vara idérik, kreativ och samverka med andra mot ett gemensamt mål.
  • Vi tror att du som person är strukturerad och ordningsam samt uppskattar att arbeta med ständiga förbättringar.
  • Du identifierar dig med våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda 

Väx vidare med oss!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att kunna ha många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

Vi sitter i helt nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jim Härdin på 070-172 00 77 eller jim.hardin@ncc.se.

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2020-03-09, men urvalsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: