Sprängarbas till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen

Sista ansökningsdag: 2020-03-09 - Sundsvall

Ansök här

Sprängarbas

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Sprängarbas till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen
Vi behöver förstärka vår organisation i Sundsvall med en kompetent och erfaren medarbetare.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges största sprängarteam ovanjord. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Rollen hos oss
Som Sprängarbas hos oss på NCC Industry Berggrupp arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer arbeta med att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område i norra Sverige, dock kan även arbete på annan ort bli aktuellt.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Meriterande om du har grundkurs i sprängteknik och någon ytterligare utbildning inom området. Fast om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker.

Dina egenskaper
Du är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B-körkort och viss datorvana är ett krav för denna tjänst. Meriterande är erfarenhet att underhålla och köra grävmaskin. Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vänligen kontakta Site Manager Daniel Hallqvist, 070- 523 75 54. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-03-09. Registrera din ansökan och CV nedan.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: