Sprängare

Sista ansökningsdag: 2020-02-28 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i Sydvästra och Mellersta Sverige vilket innebär att vi måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare.

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 60 medarbetare. Gruppen innehar 40 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Här är dina nya utmaningar
Som sprängarbas blir dina arbetsuppgifter att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område. Du blir ofta vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du, som person, har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Du kommer att ges möjlighet till utveckling och teknik för att säkerhetsställa att vi tillsammans skall fortsätta vara ledande inom kvalité, prestation och miljö.


De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Du har grundkurs i sprängteknik, och det är meriterande om du har någon ytterligare utbildning inom området. Även om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker. Datavana är ett krav

Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Arbetet bedrivs över en större geografi, så resor är frekvent förekommande. B-körkort är ett krav

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-02-28. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Mathias Moilanen, på telefon 070-343 56 25 ang tjänsten i mellersta Sverige eller Site Manager Magnus Wedin, på telefon 072-519 41 92 för frågor tjänsten i sydvästra Sverige.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: