KMA till Västlänken

Sista ansökningsdag: 2020-02-15 - Göteborg

Ansök här

KMA till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en KMA till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen område Spårtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Här är dina nya utmaningar
Som en av våra KMA:er jobbar du nära Blockchefen och ansvarar för att kvalitetssäkringen, miljön och arbetsmiljön hanteras på rätt sätt under hela projektets genomförande. I denna tjänsten är det för en av tunneldelarna. Det är ett spännande och utmanande arbete som kräver att många pågående aktiviteter drivs parallellt, samtidigt som du självständigt ansvarar för samtliga KMA-frågor i din del av projektet, med allt i från miljöpåverkan, produktval, arbetsmetoder och myndighetskontakter.

Inom NCC strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen för att begränsa påverkan utifrån utförandet av byggprojekten.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har något års erfarenhet inom anläggning-/entreprenadbranschen, en relevant högskoleutbildning och brinner för kvalitets- miljö- och arbetsmiljöfrågor. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER samt erfarenhet från projektledning. Körkort är ett krav.


För att lyckas i rollen måste du vara orädd och framåt och det krävs att du kan kommunicera med både beställare och produktionspersonal. Du bör vara strukturerad och skicklig på att driva flera frågor parallellt och drivs av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar, på kort och lång sikt.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kom och väx!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till HR-Partner Sebastian Hårdh, 079- 072 84 79. Registrera din ansökan och CV senast 2020-02-15 men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande


Ansök här

Kontaktpersoner: