Arbetsledare

Sista ansökningsdag: 2020-01-31 - Skellefteå

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC Civil SE North/Mark Skellefteå ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med fler engagerade arbetsledare!

Din roll
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med kollegorna i teamet.

Din profil
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är viljan att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen som arbetsledare får du möjlighet att vara delaktig i spännande och utmanande projekt, så hos oss har du alla möjligheter att kunna påverka din egen utveckling. Förutom goda utvecklingsmöjligheter samt trevliga och engagerade kollegor så erbjuder vi dig även en rad andra fina förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Skellefteå.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna projektchef Pär Greus, 070-660 43 19.

Registrera gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31 januari 2020. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna projektchef Pär Greus, 070-660 43 19.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: