Affärschef Building

Sista ansökningsdag: 2020-01-05 - Linköping

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Affärschef som gillar utmaningar!

Älskar du att göra bra affärer? Här får du möjligheten!  Tillsammans med befintliga och nya kunder ska du skapa nya fastighetsprojekt som utvecklar Östergötland för kommande generationer! Att få se fastigheter ta form och sedan lämna över dessa till nöjda kunder det är vad som står högst på din agenda.

Vill du även vara med på en utmanande resa så är detta en tjänst för dig. Vi är inne i en förändringsfas, där vi bland annat vill komma närmare kunder i ett tidigare skede. Du som affärschef får en aktiv roll i ledningsgruppens arbete med att målinriktat fortsätta stärka NCC:s position som Östergötlands största bygg- och anläggningsföretag.

Om tjänsten

Tillsammans med din affärskollega har du huvudansvaret för avdelningens orderingång genom att proaktivt och systematiskt bevaka marknaden vad avser utbud, priser och konkurrenssituation. Du bearbetar marknaden genom att hålla kontakt med och bearbetar kunder inom offentliga och privata sektorn. Intresset för omvärldsbevakning är en nyckel då affärschefsrollen innebär att vara ajour med kundens affärsmål, behov och planer.

När ledningsgruppen, utefter gällande strategier och tillväxtområden, beslutat sig för vilka projekt i marknaden som är intressanta så är det du som leder, koordinerar och samordnar affären från början till slut, såväl internt som externt mot kund. Detta innebär att du ansvarar för kalkylbeslut, anbudsprövning och slutmöte med kund. Du ansvarar även för att samordna arbetet med att ta fram NCC:s kunderbjudanden och anbud tillsammans med kalkyl, inköp, projektering och produktion.

Många affärer är stora och komplexa vilket medför att flera affärsområden inom NCC blir involverade och att du blir en del i ett stort projekt. Utöver projekt och affärer i extern marknad kommer du även att vara med och utveckla interna projekt med samhällsfastigheter, kommersiella projekt och bostadsutvecklingsprojekt gemensamt med NCCs centrala resurser för lokal projektutveckling.

Vem är du?

Du är en person som har drivit stora projekt från idé till handling och som arbetat strategiskt samt resultatinriktat med försäljning, gärna från byggbranschen.  Du gillar att vara med vid olika forum där du kan möta dina kunder och är lyhörd för kundens behov.

Förhandlingskompetens, kompetens inom entreprenadjuridik och upphandlingsfrågor med kommersiellt fokus är avgörande medan kunskaper i produktionsteknik och andra branschspecifika normer och regelverk ses som fördelaktiga.

Din goda analytiska förmåga och kundorienterade synsätt hjälper dig att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt.

Du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten och driva affärsutvecklingen framåt med nya perspektiv utifrån NCC:s värdegrund.

Avdelning Building Östergötland

Avdelningen har ungefär 200 anställda varv häften är tjänstemän. Tillsammans beräknar vi omsätta ca 800 miljoner kronor nästa år. Våra projekt består av nyproduktion av både bostäder samt kommersiella byggnader och samhällsfastigheter. Några pågående stora projekt är Katrineholms sjukhus, Finspångsvårdcentrum, Nodhuset och Svärtinge skola. Vi har kontor i både Norrköping och Linköping. 

Du kommer att rapportera till Mattias som är avdelningschef och ingå i ledningsgruppen tillsammans med sju kollegor. Ledningsgruppen består av affärschefer, produktionschefer, hr-partner, controller, verksamhetsutvecklare samt specialistchef. Tillsammans leder ni NCC Östergötland framåt!

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping alternativt i Linköping.

Körkort erfordras då en del resande inom närområdet förekommer.

Hör gärna av dig till Mattias Markström på 079-072 86 60. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 2020-01-05.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: