Junior HR Partner

Sista ansökningsdag: 2019-11-20 - Solna

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker en Junior HR-partner till vår svenska HR-gruppering inom Industry där du kommer att rapportera till den svenska HR-chefen. Du får mycket goda insikter i en betydande affär samtidigt som du utvecklar ditt kunnande inom HR för att senare kunna axla större roller.

 

Rollen hos oss

Som junior HR-partner arbetar du i huvudsak med operativa arbetsuppgifter såsom HR-administration och rekrytering. Du är även ett stöd till chefer och i HR-processer, till exempel medarbetarsamtal, talanginventering, lönerevisioner och bonushantering. Du arbetar i nära samarbete med verksamhetens HR-partners samt stöttar den svenska HR-chefen i dennes arbete.

 

Dina erfarenheter

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR samt något års erfarenhet av brett HR-arbete. Vi ser gärna att du har en god erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer.

 

Dina egenskaper

Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

 

Ytterligare information

Tjänsten är ett föräldravikariet med placering på vårt kontor i Solna. Resor kommer att ingå i tjänsten.

 

Kom och väx

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

För ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Head of HR Industry SE, mikael.a.wikberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-11-20.

 

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: