Platschef

Sista ansökningsdag: 2019-12-31 - Kiruna

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC Civil SE North/Mark Kiruna ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med en engagerad Platschef som vill vara med och driva och påverka projekt från start till mål.

Din roll
Som Platschef hos NCC i Kiruna ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om projektplanering, resursanskaffning samt att säkerställa projektets genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du arbetsledare, yrkesarbetare och specialister som tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär därmed ett ledaransvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

Din profil
Vi söker dig som arbetat i en ledande roll inom produktion samt har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav. 

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver även att du är trygg i ledarrollen och har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med placering i Kiruna.

Din ansökan
Registrera gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31 december 2019. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna projektchef Håkan Sturk 079- 072 85 00 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: