Krossmaskinist

Sista ansökningsdag: 2019-09-30 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete. Tjänsten innebär att man arbetar i tvåskift.

Dina erfarenheter

Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit. B-körkort är ett krav. Förarbevis för lastmaskin är meriterande. Dina egenskaper Vi söker en person med hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga som också är självgående och kreativ. Det är viktigt att man är flexibel och positiv till att vid behov hjälpa till inom andra arbetsområden än sitt egna. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

Ytterligare information

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Christopher Andersson, Site Manager, tfn 0790-78 72 91.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Sista ansökningsdag 2019-09-30. Registrera din ansökan och CV nedan.


Ansök här

Kontaktpersoner: