Fastighetsutvecklare till NCC PD i Göteborg

Sista ansökningsdag: 2019-09-30 - Göteborg

Ansök här

Är du djärv nog att tro att du faktiskt kan förändra världen till något bättre? Har du förmågan att tänka kreativt, har ett starkt affärsdriv och ser möjligheter där andra inte gör det? Då kan vi erbjuda en möjlighet att utvecklas vidare i vårt härliga, drivna och kompetenta team. Jobbet kräver förmåga att samarbeta, tydligt ledarskap, hantering av en mängd olika komplexa utmaningar och framförallt möjligheter att göra affärer och driva miljardprojekt.

NCC Property Development inom NCC koncernen är en nordisk organisation med drygt 110 anställda, specialiserad på kommersiella fastigheter och hållbar stads- och fastighetsutveckling. Vi är ledande inom utveckling av framtidens kontor- och arbetsplatser samt logistiklösningar. Genom moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi kännetecknas av vår drivkraft, snabba beslutsvägar, platta organisation och starka genomförandekraft. Vi älskar att se människor växa och att göra affärer. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid.

 

Här är dina nya utmaningar
Vi behöver nu stärka vårt team i Göteborg med ytterligare en Fastighetsutvecklare. Som Fastighetsutvecklare har du en bred roll. Du är väl insatt i hur fastighetsvärden skapas och förstår marknadens, kundernas och samhällets behov och efterfrågan. Utifrån det skapar du och ditt team nya affärsmöjligheter för NCC Property Development.

I din roll har du ett starkt affärsnätverk och goda kontakter inom staden och fastighetsbranschen, och genom dem möjliggörs förvärv och utveckling av mark och fastigheter. Du har ansvar för affären, dess upplägg och utvärdering av potentiella utvecklingsprojekt. Du driver fastighetsutvecklingsprocessen i sin helhet från köp av fastighet, erforderliga planarbeten, tillstånd och konceptualisering. Du har kostnads-, lönsamhets- och resultatansvar för dina projekt, vilket innebär att du behöver ha förmågan att prioritera och styra teamen rätt inom tex uthyrning, genomförande (du har projektledare till stöd i byggprocessen) och transaktion.

När du arbetar med prospektering möter du kunder, myndigheter och investerare som du behöver etablera goda relationer med. Du samarbetar även med våra kollegor inom NCCs övriga affärsområden och behöver där säkerställa goda leverantörsrelationer. Du har även ett avyttringsansvar av prospekterade fastigheter enligt de investeringsramar styrelsen beslutat, samt ansvar för dokumentation och rapportering av dina projekt.

Några av de projekt som vi för närvarande är i startskedet på är: https://www.kineum.se, https://masthuggskajen.ncc.se och https://mimomolndal.se.

 

Dina erfarenheter
Du har examen från universitets- eller högskolenivå som civilingenjör eller civilekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet av utveckling och försäljning av fastigheter och har haft liknande eller motsvarande befattning under 7–10 år. Du har starka ledarskapserfarenheter, ett tydligt affärsdriv och gedigen förhandlingsvana. Du har ett starkt affärssinne och är van att upprätta affärsavtal och finansiella kalkyler. Du har kännedom om nödvändiga lagar och avtal och har vana i att hantera kontakter med såväl privata näringslivet som myndigheter. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Dina egenskaper
Som fastighetsutvecklare behöver du vara kommunikativ och kunna hantera komplexa situationer och sammanhang. Du ska vara en lagspelare med stort ansvarskännande och kunna leda andra. Vi sätter stor vikt vid ditt starka affärsmässiga driv. Du tycker det är kul om det händer mycket samtidigt och kan på samma gång skapa struktur och översikt. Du kan leverera på kort sikt samtidigt som du jobbar långsiktigt. Du har en naturlig hög motivation, är målinriktad och uthållig.

 

Vi erbjuder
Vi på NCC är måna om varandra och vårt team. Du erbjuds en plats i en välfungerande, prestigelös organisation med goda värderingar, fokus på hållbarhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och motiverade medarbetare.

NCC är ett värderingsbaserat företag och våra gemensamma värderingar är Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda. Vi har inom NCC mod att prova nya idéer och arbetssätt samt har en vision att driva och leda branschens utveckling av hållbara lösningar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss har du verkliga möjligheter att påverka din utveckling och dina arbetsuppgifter.

 

Ansökan
Är du intresserad av att söka denna spännande tjänst, registrera din ansökan med CV och personligt brev nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 30:e September 2019.

Placeringsort Göteborg.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner:

Kristin Broman
HR chef