Verksmaskinist Asfaltverk

Sista ansökningsdag: 2019-09-30 - Lund

Ansök här

Verksmaskinist

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Asfaltverket i Södra Sandby utanför Lund behöver förstärkning av en verksmaskinist.

Rollen hos oss

I rollen som verksmaskinist ingår att styra tillverkningen av asfalt med hjälp av datoriserad processtyrning, samt att utföra reparations- och underhållsarbete, även ilastning med hjullastare kommer att vara aktuellt. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har stort intresse i att använda data i arbetet. Du kommer även ha direkt kontakt med beställare och sköta planeringen av tillverkningen. Reparations och svetskunskaper liksom förarbevis för hjullastare är meriterande. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är flexibel och stresstålig. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Södra Sandby, men arbete på andra arbetsplatser inom AM-området kan förekomma. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.  

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Site Manager Jörgen Magnusson, tfn 0768-82 33 20. Urval sker löpande och när vi hittat rätt person stängs annonsen ner, så sök redan idag. Din ansökan och CV registrerar du nedan.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: