Entreprenadingenjör

Sista ansökningsdag: 2019-09-21 - Västerås

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Västerås. För att kunna anta fler spännande projekt i regionen söker vi nu en entreprenadingenjör. Denna roll är placerad på vår specialistavdelning tillsammans med andra specialister så som t ex. projekteringsledare, anbudsingenjörer, inköpare och mätningsingenjörer.


Här är dina nya utmaningar
Som entreprenadingenjör arbetar du med hela processen från anbudsförfrågan till färdigt projekt. Detta görs i nära samarbete med övriga specialister, platschefer och specialistchef. Du en viktig kugge i våra projekt där du stöttar platschefer och produktion ex kring upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar. I denna roll arbetar du även med frågor som rör kvalité och miljö, inköp, kalkylunderlag och ÄTA-hantering vilket innebär nära kontakter med både kunder och leverantörer. Det är viktigt att du håller dig underrättad om nya produktionsmetoder och produkter samt att du medverkar till och initierar erfarenhetsåterföring genom att delta på byggstartmöten och slutmöten.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi ser att tidigare erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen är meriterande för denna tjänst. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter att du är driven i ditt arbete och har ett sinne för affärer. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete samt har god problemlösningsförmåga.
Du har även en förmåga att snabbt sätta dig in i och förstå olika uppkomna situationer och kan på ett tydligt och strukturerat sätt med hög grad av noggrannhet dokumentera och specificera tex uppkomna tilläggsarbeten eller ekonomiska utredningar.


För att lyckas väl i denna tjänst ser vi också att du har en förmåga att skapa goda relationer både inom och utanför företaget.


Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning.
Placering i Västerås.
B-körkort är ett krav.


Kom och väx!
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Mann, Specialistchef på telefon 0700888244 alternativt till HR-partner Ellinor Johansson, på telefon 079-078 79 13.


Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-09-30.


NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. NCC utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur.
Affärsområdet Infrastructure är en nordisk organisation fördelade i fyra divisioner, division Infra, division Civil Engineering Sweden, Civil Engineering Norway och division Road Services. Affärsområdet levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: