Anläggningsarbetare Berg till NCC

Sista ansökningsdag: 2019-09-15 - Solna

Ansök här

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Anläggningsarbetare Berg till våra tunnelprojekt i Stockholm. Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Din roll
Som Anläggningsarbetare ingår du i ett team med cirka 30 andra yrkesarbetare där ni tillsammans med underentreprenörer, arbetsledare & plastledning driver projektet framåt. Hos oss är ingen dag den andra lik och rollen innebär stor variation. Dina arbetsuppgifter utgörs främst av borrning, laddning, sprängning och skrotning men du är även delaktig i ditt och dina kollegors vardagliga arbetsmiljö-arbete.

Din profil
Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och stort eget ansvar. Eftersom du är NCCs främsta kontakt gentemot exempelvis våra underleverantörer och ibland även våra kunder, är det dessutom viktigt att du är öppen, samarbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad för att möta deras behov.

Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt men för denna rekrytering är det också väldigt viktigt att du har erfarenhet från berg- och anläggningsarbete sedan tidigare. Det är även meriterande om du behärskar eller har erfarenhet av betongsprutning, injektering, bultsättning och lastning. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för att vistas underjord. Det är även viktigt att du kan kommunicera på svenska samt att du har C-körkort.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Hos oss får du jobba med moderna tekniker, nära beställaren samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner som bland annat lunchsubventioner och friskvårdsbidrag.

Din ansökan
Vill du utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 15 september 2019. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta projektchef Sofia Edoff 0706 - 92 77 52 eller HR-Specialist Christer Persson tel. 0702 - 02 42 37.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Bergarbetare, Yrkesarbetare, Betongarbetare, Depåmedarbetare, Anläggare,


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Christer Persson
Personalman Avd Anläggning
08-585 522 18
Produktionschef

Sofa Edoff

0706 - 92 77 52