KMA-samordnare

Sista ansökningsdag: 2019-09-02 - Stockholm

Ansök här

 

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi söker en erfaren, driven och engagerad KMA-samordnare (Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö) till vår Beläggningsverksamhet i Region Öst.

Rollen hos oss

Som KMA hos oss tillhör du Region Östs ledningsgrupp där du kommer att ha det huvudsakliga ansvaret för frågor avseende stöttning till linjeorganisationen rörande kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Stora delar av ditt dagliga arbete kommer innebära att stötta våra Site Manager/Platschefer och Supervisor/Arbetsledare i deras projekt rörande kvalitets-, arbets- och miljöfrågor. Du kommer tillsammans med Site Manager delta vid revisioner, jobba för kreativa lösningar, driva förändringsarbeten, uppdatera och dokumentera. Vidare kommer du hjälpa till med att kontrollera våra UE och i projekt med miljöklassning ansvarar du för att identifiera, planera, genomföra och följa upp miljökraven i projektet.

Som KMA är du främst operativ, vilket innebär att ditt dagliga arbete huvudsakligen kommer att ske ute på våra arbetsplatser inom regionen. Vidare kommer du att utifrån verksamhetssystemet implementera fungerande rutiner för att underlätta och effektivisera arbetet ute i siterna. Du ansvarar för att planera, organisera och strukturera ditt eget arbete utifrån regionens mål.

Som stöd i ditt arbete har du nära kontakt med verksamhetsutvecklings- samt arbetsmiljöorganisationen som har det övergripande ansvaret i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetets utveckling.

Bakgrund 

Vi söker dig som har en utbildning inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö eller annan relevant utbildning och/eller några års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, helst inom byggbranschen men även erfarenhet från andra branscher kan vara intressant. Operativa erfarenheter är viktiga då du i rollen som KMA kommer att arbeta nära produktionen ute på våra arbetsplatser.

Dina egenskaper

Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående och utvecklingsorienterad. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt. Du gillar kombinationen av att till stor del stötta verksamheten ute i produktionen men även arbeta med administrativa bitar kontoret. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en god kommunikatör, tydlig och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning på något av våra Site Manger kontor i Stockholm. Då arbetet innebär resande inom regionen är körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen susanna.moen@ncc.se. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-09-02.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: