Arbetsledare Berg till NCC

Sista ansökningsdag: 2019-09-12 - Solna

Ansök här

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare Berg till våra tunnelprojekt i Stockholm. Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Din roll
Som Arbetsledare erbjuds du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och garanterar att vi håller vad vi lovar. Som Arbetsledare koordinerar, bevakar och styr du produktionens dagliga aktiviteter, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten för ett resurseffektivt arbete. Du hanterar även materialinköp och är en viktig förebild för dina medarbetare i säkerhetsarbetet.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år som Arbetsledare med specifik kompetens inom berg- och tunnelarbeten. Har du dessutom utbildning från yrkes- eller högskola ser vi det som meriterande.

Ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässighet och du strävar alltid efter att nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för arbetet i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb, ansvarsfull och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Vi ser gärna att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Din ansökan
Vill du utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 15 september 2019. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta projektchef Sofia Edoff 0706 - 92 77 52 eller HR-Specialist Hanna Liedberg tel. 0790 – 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Rolando Berty
Produktionschef
0705 - 89 83 24

Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12