Junior Engineer

Sista ansökningsdag: 2019-08-18 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Inom Division Stenmaterial söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme, året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle.

Vill du ha en utmanande och individanpassad roll inom NCC:s produktionsverksamhet?

Som Junior Engineer kommer du att få en bred insyn i vår verksamhet som inkluderar en del grundläggande utbildningar och intressanta studiebesök i Norden. Samtidigt ska du specialisera dig på platsspecifika studier med syfte att effektivisera vår produktion och minska vår klimatpåverkan. Uppgifter du samlar in kommer att användas i livscykelanalyser och strategiskt viktiga projekt. Som Junior Engineer kommer du att beredas goda möjligheter till en intressant karriär hos oss.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Du har en ingenjörsutbildning/naturvetenskaplig utbildning (120, 180 el 300 hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet alternativt en ekonomisk utbildning med inriktning mot produktion eller logistik. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du värdesätter hållbarhetsfrågorna och vill arbeta inom detta intressanta område på ett konkret sätt.

Du är logisk, metodisk och tycker om att tänka steg för steg för att kunna sätta samman helheter. Du ha lätt för att skapa kontakter och är en person som ”vågar fråga”. Du arbetar självständigt med stöd av din handledare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Placeringsort är företrädesvis vid någon av NCC:s etableringsorter t ex Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Linköping, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö. Även andra etableringsorter kan diskuteras. Då tjänsten kräver resor är B-körkort och tillgång till bil ett krav. Resor med övernattning förekommer.

Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-08-18. Därefter påbörjar vi urvalsprocessen följt av intervjuer.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Chef Råvaruförsörjning och miljö: Marie Berglund på telefon/SMS 070-579 49 14 eller mailadress marie.berglund@ncc.se

Chef Strategi och affärsutveckling: Marie Norén på telefon/SMS 076-793 54 46 eller mailadress marie.noren@ncc.se

Affärs- och teknikutvecklingsingenjör: Kristoffer Hofling på telefon/SMS 070-0888437 eller mailadress kristoffer.hofling@ncc.se

Eftersom det är semestertider kan det vara så att du inte når oss direkt! Vi ber om överseende.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: