Anläggningsarbetare Mark

Sista ansökningsdag: 2019-08-11 - Nyköping

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen hos oss
Som markarbetare hos oss kommer du att arbeta med allt inom stora och mindre mark- och anläggningsjobb. Du kommer att utföra rörläggning, stensättning, förberedande markarbeten, plattsättning, VA-arbeten samt arbeten med infrastruktur. Du kommer att arbeta både i större och mindre lag vilket kräver att du samarbetar med andra och snabbt kan hantera snabba beslut och tvära kast. Vidare kommer du att vara delaktig i den dagliga arbetsmiljön tillsammans med dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom VA, allmänt markarbete och infraprojekt. Vi ser gärna att du också har tidigare erfarenheter inom området. Vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis, men rätt inställning samt erfarenhet inom branschen är ett krav.
Arbetet bedrivs i både stora och små lag och i vissa fall under tidspress därför söker vi dig som är flexibel med god samarbetsförmåga som trivs när tempot är högt. Vi ser att du är praktiskt lagd samt driven, självständig som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra.
Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information:
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Arbetsområdet är hela Södermanland men med fokus kring Nyköping och Katrineholm.

Vi erbjuder:
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner:
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Projektchef Andreas Eliasson via andreas.eliasson@ncc.se.
Välkommen med din ansökan snarast men senast 11 augusti. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag


Ansök här

Kontaktpersoner: