Projekteringsledare

Sista ansökningsdag: 2019-08-11 - Linköping

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Projekteringsledare

Till vår avdelning Building Östergötland söker vi nu efter vår nästa kollega inom Projekteringsledning med placeringsort Linköping eller Norrköping. Har du flerårig erfarenhet inom området, med en bred kunskapsbas från projektering och triggas av att arbeta mot stora och komplexa projekt? Då kan du vara den vi söker!

Här är dina nya utmaningar

Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i våra projekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en viktig roll som sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. På NCC ligger vi i framkant vad gäller nyttjandet av virtuellt byggande i vår projekteringsmetodik vilket innebär att du som projekteringsledare har en VDC-ledare till din hjälp.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som är högskoleingenjör med flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk kompetens, har du kunskap av installationer alternativt konstruktionsarbete ses detta som meriterande.

Du är en generalist som är van vid ett flexibelt arbetssätt där du arbetar utifrån ett helikopterperspektiv. Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt samtidigt som du också ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet. Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad i ditt arbete, stresstålig, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Du värdesätter ett bolag som arbetar för en god arbetsmiljö och du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Jens Engström, gruppchef, på mail jens.engstrom@ncc.se alt telefon 070-2054381

Registrera din ansökan och CV nedan, dock senast 2019-08-11.

 

Välkommen med din ansökan


Ansök här

Kontaktpersoner: