Platschef till NCC

Sista ansökningsdag: 2019-08-11 - Solna

Ansök här

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. Välkommen till ett familjärt och värderingsstyrt bolag som samtidigt har resurserna för att ta sig an projekt med stor variation!

Din roll
Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du är ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare, yrkesarbetare och specialister som tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär således ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra Platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år i en motsvarande verksamhet och har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare haft ekonomi- och personalansvar, samt arbetat i en ledande roll. B-körkort är ett krav.

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Din ansökan
Vill du utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 11 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta projektchef Esbjörn Lundmark 0707 – 80 61 85 eller HR-Specialist Hanna Liedberg tel. 0790 – 72 78 12. På grund av semestertider kan det vara svårt att nå oss v. 28 - v.31, vi ber dig därför att skicka ett sms så återkommer vi när vi har möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Esbjörn Lundmark
Projektchef
0707 - 80 61 85
johanna.liedberg@ncc.se

Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12